Cursus ‘Minder piekeren’

Foto: Gemeente Altena
11 september 2022, 09:13
Verlopen

ALTENA - Dit najaar biedt de GGZ Breburg in samenwerking met de gemeente Altena een aantal gratis cursussen en workshops aan in Altena. Een van die cursussen is ‘Minder piekeren’.

Klachten zoals angst, somberheid en stress hebben veel te maken met gedachten. Wat we denken bepaalt voor een groot deel hoe we ons voelen. Door te ontdekken welke denkfouten u maakt, en deze te veranderen, kunt u psychische klachten verminderen. De cursus ‘Minder Piekeren’ duurt 4 weken. In deze 4 weken leren deelnemers vaardigheden om niet helpende gedachten te vervangen door meer helpende gedachten. Helpende gedachten verminderen op termijn negatieve gevoelens.

De startdatum van de cursus is donderdag 13 oktober bij voldoende aanmeldingen. Er zijn in totaal 4 bijeenkomsten van 10.00 tot 12.00 uur, op 13 en 20 oktober en op 10 en 17 november. De locatie is De Werf aan het Raadhuisplein 1 in Woudrichem. Meer informatie en aanmelden kan bij Lizette Ekkel via l.ekkel@ggzbreburg.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl