Gemeente Altena stapt over op nieuw telefoonsysteem

Foto: Sander van Strien
14 september 2022, 18:57
Verlopen

ALTENA - Begin volgend jaar gaat de gemeente Altena over op een geheel nieuw telefoniesysteem.

Na een uitgebreide aanbestedingsprocedure heeft de gemeente gekozen voor het systeem van telecomprovider Voys, die ook de telefoniesystemen verzorgt voor de gemeentes Groningen en Valkenburg. Nu ook in Altena ambtenaren vaker thuiswerken, was het voor de gemeente belangrijk om over te gaan naar een hybride oplossing dat een telefonieplatform combineert met de Microsoft Teams-omgeving, zodat ambtenaren die thuiswerken bereikbaar blijven voor inwoners.

De samenwerking met Voys is aangegaan voor vier jaar. Dat contract kan twee keer met twee jaar worden verlengd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl