DELTA Netwerk breidt de glasvezelcampagne verder uit

Foto: Archief
17 september 2022, 13:03
Verlopen

ALTENA - DELTA Netwerk breidt de glasvezelcampagne in de gemeente Altena verder uit. Deze week start ook een glasvezelcampagne in de kernen Andel, Eethen, Genderen, Veen en Wijk en Aalburg.

Wanneer 20 procent van de inwoners uit deze kernen ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en voor 7 december 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over de voordelen van glasvezel, het aanbod en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk informatieavonden.

Deze vinden plaats op maandag 3 oktober bij het dorpshuis in Genderen, op donderdag 6 oktober bij ‘t Buitenhoff in Andel, op dinsdag 11 oktober bij Proeflokaal Den Dijk in Wijk en Aalburg en op donderdag 13 oktober in het dorpshuis in Veen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl