Kandidaten voordragen voor ‘Schaal’ en ‘Parel’ van Altena

Foto: Archief
17 september 2022, 13:06
Verlopen

ALTENA - De gemeente Altena is op zoek naar nominaties voor de Parel, Kristal en de Schaal van Altena. Sinds 2021 wordt in Altena een speciale waardering voor de vele vrijwilligers uitgereikt die zich ongemerkt inzetten voor hun straat, hun vereniging of dorpskern.

De waarderingsprijzen zijn prachtige kunstwerken die gemaakt zijn door plaatselijke kunstenaars. Met deze prijzen wil de gemeente de vrijwilligers in het zonnetje zetten en laat de gemeente blijken dat hun inzet zeer gewaardeerd wordt. Niet alleen door de gemeente, maar juist ook door de inwoners.

Inwoners worden vanaf heden dan ook opgeroepen om kandidaten voor te dragen. De prijs wordt uitgereikt bij de komende nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2023. Aanmeldingen kunnen worden gedaan via de website www.gemeentealtena.nl/gemeentelijkeonderscheidingen. Hier is ook meer informatie te vinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl