Koninklijke Erepenning voor Mannenkoor Onderling Genoegen

Foto: Archief
24 september 2022, 20:05
Verlopen

NIEUWENDIJK - Burgemeester Lichtenberg heeft op zaterdag 24 september, namens Zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander, een Koninklijke Erepenning uitreiken aan de voorzitter van het Mannenkoor Onderling Genoegen, de heer Hillebrand Dekker.

Het koor kreeg deze Erepenning ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Het koor is op 22 september 1922 opgericht. Op zaterdag 30 september was de eerste echte zangrepetitie. Het koor treedt niet alleen op in het Nederland, maar heeft ook diverse buitenlandse concertreizen achter haar naam staan.

Naast deze optredens organiseren zij ook zangavonden in kerken en verpleeghuizen. Voor de Bartiméus stichting hebben zij diverse optredens verzorgd waarbij de opbrengst voor het goede doel was. De Koninklijke Erepenning werd voorafgaand aan het Jubileumconcert, na het eerste gezongen lied, uitgereikt.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl