Een kijkje in de keuken bij HAK

Foto: Archief
25 september 2022, 10:05
Verlopen

WOUDRICHEM - Sinds 1925 handelt HAK in aardappelen en groentes vanuit Land van Heusden en Altena. Inmiddels is HAK als groenten- en peulvruchten merk niet meer weg te denken uit Nederland.

Op 11 oktober neemt men in het kader van de Dutch Food Week een kijkje in de keuken bij HAK. Hoe is het bedrijf zo groot geworden en wat is er veranderd in de afgelopen jaren? Hoe ziet ons eten er in de toekomst uit en hoe speelt HAK daarop in? Ze vertellen over hun nieuwste producten, hoe ze omgaan met duurzaamheid en geven antwoord op al uw vragen.

Zin in een kijkje achter de schermen? Meld u aan via www.bibliotheekaltena.nl en laat u verrassen door het veelzijdige verhaal van HAK op dinsdag 11 oktober tussen 19.30 en 21.00 uur in de bibliotheekvestiging in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl