Brand in loods van plasticverwerkingsbedrijf in Giessen

Foto: Sander van Strien
2 oktober 2022, 20:52
Verlopen

GIESSEN - Zondagavond 2 oktober is omstreeks 19.15 uur de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Industrieweg in Giessen. In de omgeving was volgens ooggetuigen weinig te zien, alleen in het pand was veel rookontwikkeling.

De brand bij het plasticverwerkingsbedrijf op industrieterrein De Rietdijk werd omstreeks 19.50 uur opgeschaald naar een ‘grote brand’. Er kwamen diverse brandweerkorpsen ter plaatse, zo ook een hoogwerker.

De rookontwikkeling kwam mogelijk door een reinigingsmachine die oververhit is geraakt. Om de rook uit het pand te krijgen is het pand door de brandweer gelucht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl