Kleurplaten- en spandoekenwedstrijd Team Voltena Dames 1

Foto: Archief
4 oktober 2022, 20:37
Verlopen

WERKENDAM - Team Voltena Dames 1 speelt volleybal in de eredivisie, het hoogste niveau van Nederland, en organiseert een leuke kleurplatenwedstrijd voor de kinderen uit Werkendam. Ook is er een spandoekenwedstrijd voor de kinderen uit Werkendam.

In de week van 10 oktober liggen de kleurplaten in de supermarkt voor iedereen klaar. Ook worden de kleurplaten op de scholen uitgedeeld. Lever de kleurplaat en spandoek in op 22 oktober tussen 18.30 tot 18.45 bij binnenkomst van de wedstrijd van Team Voltena Dames 1, in sporthal de Crosser. Zij spelen dan om 19.00 uur tegen ARBO Rotterdam/Fast Dames 1.

Aan het einde van de wedstrijd wordt de winnaar bekend gemaakt. Wat kan je winnen? 5 VIP plekken bij een wedstrijd naar keuze en een beach topje van Olympisch beachvolleybalster en Voltena speelster Raïsa Schoon. De winnaars van de spandoekenwedstrijd winnen ook een VIP-plek bij een wedstrijd naar keuze.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl