Doemiddag op vmbo Schans in Sleeuwijk

Foto: Marianne de Bruijn
8 oktober 2022, 06:02
Verlopen

SLEEUWIJK - Op woensdag 19 oktober organiseert vmbo Schans in Sleeuwijk een Doemiddag voor leerlingen uit groep 7 en 8: Kom verder en ontdek Schans.

De leerlingen zullen door middel van een expeditie ontdekken hoe het is om een brugklasleerling op Schans te zijn. ’s Avonds zijn leerlingen samen met hun ouders/verzorgers van harte welkom. Alle lokalen zijn geopend en het team van Schans geeft informatie over het onderwijs op deze school.

De komende maanden zullen er nog meer Doemiddagen georganiseerd worden. Tijdens elke Doemiddag staat een ander vak of profiel centraal. Zo krijgen leerlingen een goed beeld van Schans. Meer informatie is te vinden op de website van de school: https://schans.cvo-av.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl