Busreis vanuit regio Woudrichem naar samenzangavond in Laurenskerk Rotterdam

Foto: Aangeleverd
9 oktober 2022, 16:05
Verlopen

WOUDRICHEM - Houdt u van zingen? Dan bent u van harte uitgenodigd om zaterdagavond 5 november 2022 naar de Laurenskerk van Rotterdam te komen.

Om 20.00 uur opent presentatrice Mirjam Bouwman de massale samenzangavond onder leiding van Peter Overduin. Arjan Huizer en Peter Wildeman zullen de samenzang begeleiden op het orgel en de vleugel. Het repertoire bestaat uit bekende Joh. de Heer en geestelijke liederen.

Mensen die interesse hebben om met een touringcar af te reizen naar de Laurenskerk kunnen zich vrijblijvend opgeven voor de speciale bus die bij voldoende deelname vanuit regio Woudrichem vertrekt. Om de onkosten van de avond te dekken worden er toegangsbewijzen verkocht. U mag zelf uw toegangsprijs bepalen met een minimum van 10 euro per persoon. Kijk voor meer informatie op www.samenzangavond.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl