Informatieavond fietspad Jachtsloot in Hank

Foto: Archief
9 oktober 2022, 12:56
Verlopen

HANK - Maandagavond 17 oktober is er in ’t Uivernest in Hank een informatieavond over het project van een fietspad aan de Jachtsloot.

De gemeente Altena hoort graag uw mening over het schetsontwerp en de ontwerpkeuzes voor het fietspad. De avond bestaat uit drie tijdsblokken. U kunt zich voor één van de blokken aanmelden via www.gemeentealtena.nl/jachtsloothank. Er is geen centrale presentatie, dus u kunt binnen een tijdsblok vrij inlopen. Blok 1 is van 19.00 tot 19.40 uur, blok 2 van 19.40 tot 20.20 uur en blok 3 van 20.20 tot 21.00 uur. U bent als omwonende of andere belangstellende van harte welkom.

Kunt u niet op de informatieavond komen? Geef dan uw mening via de website. Dat kan tot en met 25 oktober.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl