Interim-gemeentesecretaris Van Wuijtswinkel langer in Altena

Foto: Archief
15 oktober 2022, 06:25
Verlopen

ALTENA - Rob van Wuijtswinkel werd op 9 november vorig jaar benoemd tot interim-gemeentesecretaris van Altena. De aanstelling in de gemeente Altena zou oorspronkelijk gelden voor ongeveer een jaar. 

Het college van B en W heeft eerder dit jaar de profielschets van de nieuwe vaste gemeentesecretaris vastgesteld en een vacature uitgezet. Verantwoordelijk wethouder Shah Sheikkariem liet woensdag in het radioprogramma ‘Aan tafel met…’ weten dat er naar aanleiding van de vacature een selectie is gemaakt van geschikte kandidaten, maar het college heeft nu besloten om de huidige samenstelling van het directieteam te handhaven en de selectieprocedure te staken.

Het college is blij met de wijze waarop het directieteam, grotendeels bestaande uit interim-directieleden, haar werk uitvoert. Dit betekent dat Rob van Wuijtswinkel als interim gemeentesecretaris minimaal een jaar langer zal aanblijven. Volgens wethouder Shah Sheikkariem zijn veranderingen in de aansturing nu niet gewenst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl