Muziekwijzer Altena zoekt muziekaanbieders

Foto: Archief
17 oktober 2022, 19:30
Verlopen

ALTENA - Bent u een muziekaanbieder en werkt u voor jeugd in gemeente Altena? Dan is Bibliotheek CultuurPuntAltena op zoek naar u.

Op de website van de Bibliotheek CultuurPuntAltena verzamelen ze de informatie van muziekverenigingen, -scholen en aanbieders om zo in kaart te brengen waar een basisschoolleerling in de buurt muziek kan maken. Al deze informatie leggen ze binnenkort vast in een interactieve plattegrond en die delen ze met alle basisscholen in gemeente Altena. Check op www.bibliotheekaltena.nl/muziekaanbieders of ze u al in het vizier hebben. Is dat nog niet het geval? Laat dan uw gegevens achter op de webpagina, dan wordt u toegevoegd.

Wilt u daarnaast ook iets betekenen voor het scholenprogramma van Muziekwijzer Altena? Laat het weten via info@cultuurpuntaltena.nl, zodat een gesprek ingepland kan worden om de mogelijkheden te bespreken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl