Samen een Skiff bouwen voor de Altena Regatta

Foto: Archief
19 oktober 2022, 10:40
Verlopen

DUSSEN - In de gemeente Altena is het mogelijk om samen als dorp een boot en toebehoren te bouwen en vervolgens in verschillende teams deel te nemen aan de Altena Regatta of andere nationale en internationale wedstrijden.

Diverse dorpen hebben al een Skiff gebouwd: Sleeuwijk, Woudrichem, Giessen-Rijswijk, Wijk en Aalburg, Oudendijk en Uitwijk-Waardhuizen. De werkplaats in Dussen op Molenkade 15 wordt geopend op zaterdag 22 oktober om 15.30 uur, onder muzikale begeleiding van Muiterij Kantje Boord. Donaties geven is mogelijk in de daarvoor bestemde box. Op deze bouwlocatie zijn de eerste stappen gezet door een werkruimte en een informatieruimte in te richten, met twee al afgebouwde St. Ayles Skiffs. Naast hulp bij technische werkzaamheden worden er ook nog mensen gezocht voor communicatie, organisatie van feestelijke momenten, het werven van donateurs en het inrichten van het informatiecentrum.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marcel van Eeden op 06-51573640, na 17.00 uur. Heeft u interesse om mee te bouwen met uw dorp, bel dan Jelle Nije op 06-53319999 of Kees van Vugt op 06-46050980. Binnenlopen terwijl de werkzaamheden bezig zijn is ook mogelijk, op dinsdagen om 9.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl