Heel Maaswaarden Bakt

Foto: Archief
20 oktober 2022, 14:42
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Bakt u graag taarten en vindt u dat uw taart de lekkerste én de mooiste is? Dan is de wedstrijd 'Heel Maaswaarden Bakt' wellicht iets voor u.

Meedoen is eenvoudig: lever het antwoordstrookje van het aanmeldformulier in bij de receptie van Wijkestein of via e-mailadres b.noorloos@maaswaarden.nl. Taarten mogen een doorsnee hebben van maximaal 24 cm. Verder is alles toegestaan. De wedstrijd vindt plaats op woensdag 9 november rond 14.45 uur in restaurant de Waard in Wijkestein, op Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Om 15.00 uur kiest een deskundige jury de winnaar, die vervolgens een oorkonde en een leuke prijs ontvangt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bert Noorloos via 0416-698400 of bovenstaand e-mailadres.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl