De Magistraat gebruikt bijzondere sticker op menukaart vanwege prijsverhoging

Foto: Archief
24 oktober 2022, 09:27
Verlopen

ALMKERK - Sinds kort prijkt er een bijzondere sticker op de menukaart van bierlokaal en brouwerij De Magistraat uit Almkerk.

De brouwers communiceren er goudeerlijk de prijsstijging van 13 procent mee als gevolg van de gestegen kosten voor energie en grondstoffen. Ook het brouwproces is op de gestegen kosten aangepast. Omdat het bedrijf een variabel energiecontract heeft, wordt het warme water dat nodig is voor het bierbrouwen ’s nachts gemaakt.

En het brouwen zelf begint nu om 10 uur in plaats van 7 uur omdat dan de tarieven gunstiger zijn. Om de prijsstijging te communiceren is bewust voor een sticker gekozen en niet een geheel nieuwe menukaart, want De Magistraat hoopt dat de tarieven snel weer normaal worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl