Toon van Drunen wordt overgebracht naar het Daan Theeuwes Centrum

Foto: Pixabay
24 oktober 2022, 09:31
Verlopen

ALMKERK - Toon van Drunen wordt deze week overgebracht naar het Daan Theeuwes Centrum in Woerden. De speler van Almkerk liep vorige week bij een kopduel in de wedstrijd tegen DTS’35 Ede ernstig hersenletsel op.

Het Daan Theeuwes Centrum is de enige revalidatiekliniek die zich richt op herstel van hersenschade bij jongeren. Almkerk speelde afgelopen zaterdag een beladen wedstrijd. Toons moeder kwam de spelersgroep voor de wedstrijd bijpraten.

Zij vertelde dat Toon niets liever wilde dan dat de ploeg lekker ging voetballen en dat de realiteit is dat zij de wedstrijd ook met een rouwband hadden kunnen spelen en dat dat gelukkig niet zo was. Almkerk won de wedstrijd bij Roda Boys/Bommelerwaard uiteindelijk met 2-0.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl