Raoul Nijst nieuwe voorzitter van De Zonnebloem afdeling Woudrichem en omstreken

Foto: Archief
26 oktober 2022, 09:49
Verlopen

WOUDRICHEM - Raoul Nijst is de nieuwe voorzitter van De Zonnebloem afdeling Woudrichem. Hij werd gekozen tijdens de jaarlijkse afdelingsvergadering.

Daar werd ook besloten tot een naamswijziging. De afdeling heet nu officieel ‘Zonnebloem afdeling Woudrichem en omstreken’, omdat het werkgebied groter is dan alleen Woudrichem. Ook de dorpen Andel, Rijswijk, Giessen, Uitwijk, Oudendijk en een groot deel van Sleeuwijk vallen onder deze afdeling.

Afgelopen zaterdag hield de afdeling een drukbezochte draaimiddag in De Nijenburcht in Rijswijk. Dankzij een dertigtal sponsors konden de deelnemers mooie prijzen winnen, variërend van koffieapparaten, bakkers- en slagersbonnen tot cadeaubonnen en mooie planten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl