De Burcht organiseert ‘Gemaakt om leider te zijn’ speciaal voor mannen

Foto: Archief
3 november 2022, 20:48
Verlopen

SLEEUWIJK - Het is niet makkelijk om als man staande te blijven in deze steeds veranderende wereld. Er wordt veel van ons verwacht. Een goede baan, balans tussen werk en privé en het liefst ook nog een vol sociaal leven met vrienden.

Het kan soms voelen alsof we geleefd worden, in plaats van dat we zelf de touwtjes in handen hebben. De Burcht en Jacob Klok nodigen u van harte uit om op zoek te gaan naar hoe u (weer) de leider van uw eigen leven, gezin en omgeving kunt worden. Samen met God, want dit kunt u niet alleen. In drie avonden neemt Jacob Klok u mee in thema’s als identiteit, leiderschap en autoriteit. U bent welkom op 16, 30 november en 14 december.

Komt u ook? Neem gerust een andere man mee. De avonden zijn gratis. Meer weten of aanmelden? Kijk op www.deburchtsleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl