Bezoek de Glass Room Experience in Hank

Foto: data-detox.nl
6 november 2022, 13:56
Verlopen

HANK - De Glass Room Experience is een unieke expositie over data en privacy in Hank.

Hier wordt de reis van persoonlijke gegevens op het internet onderzocht: hoeveel (persoonlijke) data wordt er verzameld en wat gebeurt daarmee? Wie verzamelt dit eigenlijk? En hoe beoordeelt u nepnieuws? De voorstelling heeft verschillende interactieve onderdelen. Met ‘Nep of Echt’ ontdekt u hoe slim u bent in de wereld van slimme toepassingen. En met ‘Het Internet Dat U Niet Ziet’ ontdekt u wat er achter de schermen gebeurt.

De expositie is voor alle leeftijden in de Bibliotheek vestiging te Hank aan het Pastoor Lipsplantsoen 12. De expositie duurt van 21 tot en met 25 november. De toegang is gratis. Voor alle bezoekers ligt er een Data Detox Kit klaar om mee te nemen. Een achtdaagse kuur die u weer eigenaar laat zijn van uw persoonlijke digitale privacy.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl