Weer een gezellige Sinterklaasintocht in Nieuwendijk

Foto: Aangeleverd
7 november 2022, 16:17
Verlopen

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 12 november zal Sinterklaas het dorp Nieuwendijk weer bezoeken. Van 14.00 tot 16.00 zullen er al een aantal pieten in het winkelcentrum zijn voor een leuke pietenmiddag.

De kinderen kunnen zich weer laten schminken en spelletjes spelen met de pieten. Om 18.45 uur zal Sinterklaas met de pieten aankomen bij het plein van Dorpshuis Tavenu, waarna hij een gezellige rondrit door het dorp zal maken. Na de rondrit zal Sinterklaas samen met zijn pieten en de kinderen nog een klein feestje vieren in Tavenu. Om de feestvreugde te verhogen, zal ONS voorafgaand aan de intocht Sinterklaasliedjes spelen op het plein van Tavenu.

De pieten zullen ook dit jaar weer gezellige lampjes uitdelen aan de kinderen. Tijdens de intocht zullen de Herrie Meuzikken de stoet feestelijk begeleiden. De organisatie hoopt op mooi weer en een geweldige avond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl