‘Het Pakket van Altena’: Voor lokale ondernemers, jongeren en voedselbank

Foto: Aangeleverd
8 november 2022, 19:51
Verlopen

ALMKERK - Ook dit jaar lanceert jongerencentrum de Pomp de actie ‘Het pakket van Altena’.

Na het grote succes van afgelopen jaren waarbij honderden pakketten werden bezorgd door heel Altena staan de vrijwilligers weer te trappelen om mensen te verrassen met een pakket vol lokale lekkernijen. Met deze actie wordt niet alleen het jongerenwerk in Altena gesteund maar ook tal van lokale ondernemers. Daarnaast is er ook dit jaar weer een mogelijkheid gecreëerd om aan een bestelling één of meerdere pakketten toe te voegen voor de voedselbank.

‘Het pakket van Altena’ is gevuld met producten uit ons eigen Altena en met zorg samengesteld door een aantal vrijwilligers van jongerencentrum ‘de Pomp’. Zij zorgen er ook voor dat dit pakket netjes wordt bezorgd. Bestellen kan tot 12 december waarna de pakketten tussen 14 en 23 december worden bezorgd. Bezorgen is gratis in heel Altena. De pakketten zijn te bestellen via www.pakketvanaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl