30ste editie Kromme Keu Kersttoernooi

Foto: Archief
11 november 2022, 17:38
Verlopen

GENDEREN - Na twee jaar coronapauze is het eindelijk tijd voor de 30ste editie van het Kromme Keu Kersttoernooi. De hele maand december organiseert Biljartvereniging De Kromme Keu uit Genderen een biljarttoernooi in het gezellige 102 jaar oude café ’t Zwaantje.

Het Kromme Keu Kersttoernooi gaat op vrijdag 9 december van start. Tot en met zondag 20 november kunt u zich opgeven voor dit gezelligheidstoernooi bij Café ’t-Zwaantje in Genderen of bij toernooicoördinator Pim Bouman 06-11097884. Meedoen kost bijna niets, maar de gezelligheid is groot. Marco Branderhorst heeft inmiddels al drie jaar lang kunnen genieten van zijn overwinning in 2019. Marco werd op de feestelijke finale avond beloond met een mooie beker, de wisseltrofee en de eeuwige roem. Dit jaar is de finale avond gepland op donderdag 29 december. De finalewedstrijden beginnen om 19.00 uur.

Biljartvereniging De Kromme Keu is de grootste biljartverening van Genderen en omstreken. Elk jaar organiseert de club het kersttoernooi, waar tussen de 50 en 60 mensen aan deelnemen. De Kromme Keu is wekelijks met vijf teams in de avonduren actief bij De Koninklijke Nederlandse Biljartbond en middags met één team bij Verenigingen Bond Dagbiljart Midden-Brabant.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl