Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
11 november 2022, 17:03
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte in Maaswaarden ouderenzorg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad. Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op donderdag 17 november van 18.30 tot 20.30 uur.

De locatie is te vinden aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de derde etage van aanleuncomplex Munnikenstate. Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers en nog veel meer. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag.

Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos via 0416-698400 of mailen naar b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl