Aanpassing ontsluiting nieuwbouwlocatie Langestraat

Foto: Archief
12 november 2022, 17:53
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De gemeente Altena heeft de plannen voor de ontsluiting van de nieuwbouwlocatie Langestraat op de Polstraat aangepast.

Uiteindelijk komt er na de bouw van de woningen een andere aansluiting van de Langestraat op de Polstraat. Tijdens de bouwperiode blijft de huidige aansluiting nog intact, maar komt er wel een extra aansluiting voor het bouwverkeer. De aansluiting van de Langestraat op de Maasdijk, de zogenaamde Lange Stoep, wordt uitsluitend toegankelijk voor fietsers en voetgangers.

De gemeente heeft het bestemmingsplan Langestraat in Wijk en Aalburg ter inzage gelegd. Tot 22 december kan er op gereageerd worden. In het gebied tussen Maasdijk, Langestraat en Polstraat in Wijk en Aalburg wil de gemeente samen met Bouwlinie een nieuwe woonwijk realiseren met negentig woningen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl