Kerstkransenactie Curio Prinsentuin Andel

Foto: Aangeleverd
15 november 2022, 17:57
Verlopen

ANDEL - Online onder deskundige leiding een kerstkrans maken. Vanwege het succes van afgelopen jaren verzorgt Curio Prinsentuin Andel de workshop weer online. De kosten bedragen 17,50 euro, inclusief alle materialen.

De opbrengst is voor het eigen Roparunteam De Buitenbeentjes en voor Rolf Ran die deelneemt aan de Alpe d’Huzes (KWF). Inschrijven kan tot en met 28 november. De pakketten kunnen in Andel opgehaald worden op 9 december en vanaf dan kan de workshop online worden gevolgd.

Stuur een mailtje naar na1a@curio.nl om vrijblijvend informatie op te vragen over deze workshop en de goede doelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl