ZVDO’74 verliest voor ogen van publiek

Foto: Archief
15 november 2022, 18:23
Verlopen

ANDEL - Zaterdag werd de bal door pupil van de week, Thomas Babali, in het water gegooid. SWNZ uit Schijndel zou de strijd aangaan in Andel.

Balbezit en een doelpunt waren voor de thuisploeg. Echter bleef het hier wel bij. De tweede periode veranderde negatief voor ZVDO’74. Tweemaal scoorde SWNZ en kwam op voorsprong. De tweede helft werd uiteindelijk met 3-3 ingegaan. ZVDO’74 was conditioneel in het voordeel en had meer wisselspelers. Maar tot een grote voorsprong kwam het maar niet.

De derde periode werd het voor ZVDO’74 nog lastiger. SWNZ zette de stand op 4-6 in hun voordeel. De vierde periode maakte het zelfs de 4-7. Niet goed opgezette aanvallen en gebrek aan inzwemmende kwaliteiten zorgden ervoor dat ZVDO’74 tekort kwam. Het werd uiteindelijk 6-7. Winst was voor SWNZ.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl