Voltena is Sneek de baas

Foto: John Weeda, Weeda Media
16 november 2022, 16:52
Verlopen

WERKENDAM - Eredivisionist Team Voltena Dames 1 wist de volleybalsters van Friso Sneek Dames 1 afgelopen zaterdag met 3-1 te verslaan. Dat betekent dat de derde keer van de vier gespeelde thuiswedstrijden het maximale aantal wedstrijdpunten in Werkendam werd gehouden.

De eerste twee sets werden met creatief en attractief spel een prooi voor de meiden uit Altena. Natuurlijk probeerden de meiden uit de elfstedenstad wat terug te doen en dat leek ook te lukken doordat zij de derde set wonnen. Team Voltena Dames 1 herpakte zich in set vier en met de winst van deze set werd de wedstrijdoverwinning behaald. Onder toeziend oog van de camera’s van NOS Studio Sport vierden de meiden hun feestje.

Komend weekend staat de wedstrijd tegen Apollo 8 in Borne op het programma, over ruim een week zijn de dames van Zwolle op bezoek in De Crosser in Werkendam. Op zaterdag 26 november klinkt om 19.00 uur het beginsignaal van deze wedstrijd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl