Bezoek het Energiespreekuur op 2 december

Foto: Archief
20 november 2022, 11:28
Verlopen

WOUDRICHEM - Ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat over de energierekening? Bezoek dan het Energiespreekuur.

Bij het energiespreekuur helpt met u verder met onder een aantal onderwerpen. Denk dan aan: Hoe kan ik besparen op mijn energieverbruik? Waar krijg ik onafhankelijk advies? Zijn zonnepanelen voor mij interessant? Wat kan ik besparen met een nieuwe wasmachine/koelkast/vriezer? Maar ook met andere vragen kan men u hier verder helpen. Voor het beste peroonlijke advies is het aan te raden om de laatste jaarafrekening van de energieleverancier mee te nemen.

Het Energiespreekuur is op vrijdag 2 december van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheekvestiging te Woudrichem. Aanmelden is niet nodig en binnenlopen is kosteloos.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl