Kom verder bij vmbo Schans in Sleeuwijk

Foto: Aangeleverd
22 november 2022, 17:57
Verlopen

SLEEUWIJK - De nieuwe slogan, Kom verder, van vmbo Schans in Sleeuwijk komt goed van pas bij de activiteiten die de school organiseert. Schans opent dit schooljaar namelijk meerdere keren de deuren om toekomstige brugklasleerlingen kennis te laten maken met het vmbo én Schans.

Zo werd er op vrijdag 18 november een Doemiddag Sport en Creatief georganiseerd voor leerlingen uit groep 8. De leerlingen maakten kennis met het vak gym en beeldende vorming. Er worden nog meer Doemiddagen georganiseerd, steeds met andere vakken in de spotlights. Zo krijgen leerlingen een goed beeld van Schans, een gastvrije school waar leerlingen, medewerkers en ouders zich vertrouwd en thuis voelen. 

Het kleinschalige karakter van de school wordt als enorm pluspunt ervaren door leerlingen en ouders. Daarnaast worden theorievakken afgewisseld met praktijkvakken en biedt de school stages aan in elk leerjaar. Leerlingen met een Schans diploma komen verder in het leven en in de maatschappij. Op de website van de school vertellen oud-leerlingen over hun ervaringen en wat zij na Schans zijn gaan doen. Voor meer informatie over Schans en aanmelden voor Doemiddagen verwijst de school graag naar de website: https://schans.cvo-av.nl/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl