Oerlemans Packaging Group gaat activiteiten verpakkingsproducent Adriaan Dekker overnemen

Foto: Aangeleverd
23 november 2022, 21:16
Verlopen

REGIO - Oerlemans Packaging Group is voornemens de activiteiten van Papierindustrie Adriaan Dekker over te nemen. Het besluit om de voorbereidingen voor de overname in gang te zetten is op 7 november officieel bekrachtigd door beide partijen.

De streefdatum voor de overdracht van activiteiten is 1 mei 2023. Beoogd wordt de activiteiten te verplaatsen van het Noord-Hollandse Wormer naar het Overijsselse Rijssen, bij Verpakkingsindustrie Stempher. Met tien productielocaties in Nederland heeft Oerlemans Packaging Group al een sterke positie in de Nederlandse verpakkingsindustrie, maar deze verplaatsing naar Rijssen zou een nog verdere uitbreiding betekenen van hun productportfolio van flexibele verpakkingen.

Directeur-grootaandeelhouder Joan Hanegraaf ziet veel mogelijkheden om de duurzame visie van Oerlemans Packaging Group ook toe te passen op het nieuwe portfolio van papieren verpakkingen en om hun klanten nog beter te bedienen met een breder scala aan verpakkingsoplossingen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl