Samen bouwen aan een sterke, sociale en verbonden samenleving

Foto: Archief
23 november 2022, 21:29
Verlopen

ALMKERK - Donderdagavond 8 december gaat de gemeente in gesprek met inwoners. Wethouder Anneloes van Hunnik opent de bijeenkomst.

Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks gesprekken met maatschappelijke organisaties, inwoners, ondernemers en professionals om tot een ‘Maatschappelijke agenda’ te komen. Waar inwoners meedoen, gezond zijn en zich thuis voelen. Wethouder Anneloes van Hunnik: “De gemeente kan het niet zonder haar betrokken inwoners. Zij zorgen ervoor dat Altena een plek waar het fijn wonen, leren en leven is. De inbreng van inwoners tijdens deze bijeenkomst is van grote waarde.”

Op de website aandeslag.gemeentealtena.nl/nl-NL/projects/mag-bijeenkomsten kunt u zich aanmelden en meer informatie vinden over alle bijeenkomsten. De avond is op 8 december van 19.00 tot 21.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur, in De Gereformeerde Kerk aan deVoorstraat 16 in Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl