Brocante Kerst Fair in Babyloniënbroek

Foto: Pixabay
25 november 2022, 08:21
Verlopen

BABYLONIËNBROEK - Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december wordt er voor de eerste keer een Brocante Kerst Fair op manege Cherokee in Babyloniënbroek georganiseerd door Brocante ’t Hillse Hof van Ruud en Marijke Boinck.

Marijke wil graag een gezellig samenzijn voor mensen mogelijk maken in deze, voor veel mensen moeilijke, donkere tijden. Een aantal mensen die het moeilijk hebben, heeft ze al belangeloos uitgenodigd om naar de Kerst Fair te komen kijken. De Fair zelf is in en rond de manege. Binnen staan kramen op een gezellig pleintje vlakbij de paarden die op stal staan. Tijdens de dagen wordt er wol gesponnen op een spinnewiel. Buiten worden er o.a. kerstbomen, outdoor artikelen en vuurschalen verkocht.

Er is een grand café waar u zichzelf in Winterse Kerst sferen waant en van een heerlijke warme drank, glühwein of erwtensoep kan genieten. Er is van alles te koop. Voor meer informatie of aanmelden voor een stand, kunt u bellen met Ruud Boinck via telefoonnummer 06-36091348.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl