Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

Foto: Archief
25 november 2022, 08:13
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De winkelruimte van Maaswaarden ouderenzorg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad.

De vaste vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op zaterdag 3 december van 10.00 tot 12.00 uur aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de 3de etage van aanleuncomplex Munnikenstate.

Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos via telefoonnummer 0416-698400 of mailen naar b.noorloos@maaswaarden.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl