CZ Zorgkantoor heeft het contract met Altenastaete opgezegd

Foto: Archief
29 november 2022, 21:13
Verlopen

WERKENDAM/NIEUWENDIJK - CZ Zorgkantoor heeft het contract met Altenastaete, met locaties in Nieuwendijk en Werkendam, opgezegd.

CZ Zorgkantoor is de organisatie die via de Wet langdurige zorg in Altenastaete de zware, intensieve zorg regelt voor de bewoners. Zij heeft herhaaldelijk vastgesteld dat de zorginstelling de verplichtingen uit de overeenkomst niet nakomt. De verzekeraar heeft er geen vertrouwen meer in dat de directie en medewerkers van de Altenastaete goede zorg kan waarborgen.

De opzegging betekent dat de 21 oudere, veelal kwetsbare bewoners van zorginstelling Altenastaete in Nieuwendijk en Werkendam noodgedwongen moeten verhuizen. Voor 28 februari moet er voor hen een nieuwe plek zijn gevonden. CZ gaat bij de verhuizing bemiddelen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl