Archiefkring Hank organiseert ‘Hangdag’ met als thema ‘Hank en Water’

Foto: Sander van Strien
30 november 2022, 20:22
Verlopen

HANK - Na enkele stille jaren wordt er op zondag 18 december 2022 weer een Hangdag gehouden in ‘t Uivernest in Hank. Het thema van de tentoonstelling van 2022 is 'Hank en Water'.

Tegen het einde van het jaar organiseert Archiefkring Hank al vele jaren haar jaarlijkse tentoonstelling waarbij dan aan de hand van een bepaald thema de archieven worden opgesteld en een veelheid van foto’s, kaarten, krantenartikelen en boeken op de tafels in ’t Uivernest worden gepresenteerd. Enkele jaren geleden heeft de Archiefkring Hank de ‘Hangdagen’ geïntroduceerd.

Inmiddels is duidelijk dat de Hangdag enorm leeft binnen de Hankse gemeenschap. Er zijn al een behoorlijk aantal deelnemers die allemaal in meerdere of mindere mate een link proberen te leggen met het thema. Op zondag 18 december 2022 begint de Hangdag om 11.00 uur en eindigt omstreeks 16.00 uur. De entree van de Hangdag is gratis en zal worden afgesloten met een gratis loterij.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl