Auto raakt van de dijk in Andel

Foto: PBA
30 november 2022, 14:27
Verlopen

ANDEL - Op de Hoge Maasdijk tussen Andel en Veen is woensdagmiddag een auto van de dijk gereden.

Waarschijnlijk mistte de bestuurder een flauwe bocht, waardoor het voertuig ter hoogte van de Duizendmorgen net naast het water in de berm op zijn kant belandde. Het ongeluk werd gemeld rond 12.40 uur. De hulpdiensten rukten daarop uit, maar op het moment dat zij arriveerden was de bestuurder spoorloos.

De brandweer zocht in de buurt van het water en trof hem of haar niet aan. Ook duikers kwamen ter plaatse. Die stelden na een korte zoektocht vast dat de bestuurder niet in het water lag. Daarop zijn de hulpdiensten teruggegaan. De politie bleef tot laat zoeken met voertuigen en een helikopter. Een berger werd ingeschakeld om het voertuig de dijk op te trekken en te bergen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl