Dieven slaan toe op meerdere plaatsen in Werkendam

Foto: Archief
2 december 2022, 19:45
Verlopen

WERKENDAM - Inbrekers sloegen afgelopen woensdag op meerdere plaatsen toe in Werkendam. Bij de politie kwamen tot nu toe al zes meldingen van woninginbraak binnen.

Het gaat om woningen aan de Bentlaken, Achtervliet, Elzengriend, de Van Randwijklaan en het Ganzepad. In alle gevallen is er sprake van braak. Twee van de zes inbraken zijn donderdag pas ontdekt. Toch denkt de politie dat het in alle gevallen gaat om inbraken, gepleegd op woensdag tussen 13.30 uur en 19.45 uur.

In een aantal gevallen is er iets buitgemaakt, onder andere sieraden en geld. Omdat er in een aantal gevallen sprake is van behoorlijke schade door braak, hoopt de politie dat er mensen zijn die iets verdachts hebben gezien of gehoord en dat deze mensen contact met de politie opnemen via 0900-8844.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl