Creatieve kerstmiddag voor jong en oud in Genderen

Foto: Archief
3 december 2022, 16:50
Verlopen

GENDEREN - Kom op zaterdag 17 december naar het dorpshuis in Genderen om een leuk kerststukje te maken. Een knusse, gezellige middag tijdens deze donkere dagen.

Neem uw (klein)kinderen mee, kom met vriendinnen of een wandelmaatje, vraag de buurman of misschien kent u wel iemand die een beetje eenzaam is die u mee kunt vragen? Er wordt gezorgd voor kerstmuziek, gezelligheid, koffie, thee, ranja en wat lekkers.

Deelname kost € 3,50 per persoon. Kinderen tot en met groep 5 kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene. De creatieve kerstmiddag start om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Aanmelden vooraf kan tot 9 december via oranjeverenigingjuliana.nl. Lees op de website ook wat u mee moet nemen aan knutselspullen. U hoeft geen lid te zijn van de Oranjevereniging om te kunnen deelnemen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl