Even naar buiten! Winterwandeling op Fort Giessen

Foto: Archief
6 december 2022, 16:35
Verlopen

GIESSEN - Tussen Kerstmis en Nieuwjaar organiseert Fort Giessen een wandeling in de wijde omgeving van het fort van ongeveer 6 km.

De wandeling gaat via het Almbos, door de uiterwaarden van de Maas tussen Rijswijk en de Wilhelminasluis in Andel. Er is gelegenheid om met een gids mee te gaan die ook wat zal vertellen onderweg. Maar u kunt de route ook individueel lopen met behulp van een routekaart. Goede schoenen of laarzen zijn aan te raden. Halverwege wacht u een kop warme chocolademelk en na terugkomst op het fort kunt u genieten van een kom erwtensoep.

U kunt starten tussen 13.00 en 14.00 uur vanaf Fort Giessen aan de Giessensesteeg 2 in Giessen. De kosten bedragen € 4,00 per persoon. Deze kosten kunt u ter plaatse betalen. Inschrijven kan voor 20 december via het e-mailadres tilborgj@kpnplanet.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl