Winter in de Biesboschlinie

Foto: Archief
6 december 2022, 17:50
Verlopen

REGIO - Van december tot en met februari is er volop winterrust in de Biesboschlinie. Maar dat betekent niet dat er niets te beleven is. Er zijn allerlei activiteiten georganiseerd. Van een winterse snertwandeling of rondleiding bij kaarslicht tot sfeervol winkelen voor de feestdagen: er is voor elk wat wil

Winter Wonder Woudrichem brengt iedereen op 10 december van 16.00 tot 21.00 uur in de winterse sferen door houtvuren, kraampjes en een lichtjesavond. Wandel mee met een snertwandeling, boek een rondleiding op één van de forten, kom in de kerstsferen met een kerstconcert óf boek een vaartocht door de Biesbosch. Ook bij de buren in de Vestingdriehoek is de winter allesbehalve saai. Er zijn rondleidingen met een gids op Slot Loevestein. Ook schaatsen bij het Gorcums Winterfestijn is weer mogelijk.

In het noordwesten van Noord-Brabant, ligt de Biesboschlinie. Dit mooie gebied is het thuis van eeuwenoud erfgoed en prachtige natuur. Het gebied beslaat de gemeente Altena met zijn 21 kernen, waaronder Woudrichem, en het zuidelijke deel van de Biesbosch. De leukste activiteiten zijn verzameld op biesboschlinie.com/winter.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl