Drones, robots en programmeren tijdens Doemiddag op vmbo Schans

Foto: Aangeleverd
9 december 2022, 09:19
Verlopen

SLEEUWIJK - De school vmbo Schans in Sleeuwijk organiseert op woensdag 14 december een Doemiddag speciaal voor leerlingen uit groep 8.

Tijdens deze middag maken de leerlingen kennis met de vakken ICT en Technologie. Er gaat met drones gevlogen worden, leerlingen gaan aan de slag met robots en er staat een les programmeren op het programma.

Leerlingen uit groep 8 met een vmbo basis, kader, gemengd of theoretisch advies zijn van harte welkom op deze Doemiddag. Voor meer informatie over Schans en aanmelden voor deze Doemiddag verwijst de school graag naar de website: https://schans.cvo-av.nl/.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl