Kranendonk trakteert op de dag van de vrachtwagenchauffeur

Foto: Aangeleverd
9 december 2022, 09:49
Verlopen

GIESSEN - Donderdag 8 december 2022 was het zover: de dag van de vrachtwagenchauffeur. Door het hele land werden vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje gezet.

Allerlei bedrijven, van groot tot klein, stonden stil bij het belangrijke werk dat vrachtwagenchauffeurs doen. Door het hele land werden chauffeurs op verschillende manieren bedankt. Ook Kranendonk B.V. / Amagard.com, met het hoofdkantoor in Waalwijk en het depot in Giessen, vindt het belangrijk om een blijk van waardering te uiten richting de vrachtwagenchauffeurs die het hele jaar door de producten leveren in binnen- en buitenland. “Wij zijn als Kranendonk B.V. gespecialiseerd in de online verkoop van tuinmaterialen zoals grind en split. Dat zijn dus flinke ladingen die onze chauffeurs moeten bezorgen. Dit is echt een vak apart. Daarom verdienen onze chauffeurs het absoluut om eens in het zonnetje gezet te worden”, aldus Claudia Metzke, werkzaam bij Kranendonk B.V. Zij stond samen met collega Evi Quanjel klaar op het depot in Giessen om alle chauffeurs die daar langskwamen te trakteren op een lekkere warme oliebol met poedersuiker en een heerlijk warme muts. 

De eerste reacties zijn allemaal positief. “Ik vind dit ontzettend leuk en had het helemaal niet verwacht. Een warme oliebol en een warme muts, dat kunnen we met dit weer wel gebruiken”, aldus één van de chauffeurs die in Giessen moest zijn. Claudia geeft aan ook volgend jaar weer wat moois in elkaar te willen zetten voor al die hardwerkende vrachtwagenchauffeurs.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl