Op stap met de wasvrouw

Foto: Hannie Visser-Kieboom
10 december 2022, 06:23
Verlopen

WERKENDAM - Op zoek naar een leuk uitje in de Biesboschlinie? Ga op stap met de wasvrouw op Fort Altena.

Wist u dat er op de forten van de Nieuwe Forten en Waterlinies, behalve mannen, ook een vrouw verbleef? Dat was de wasvrouw en aan de was van die soldaten had ze een hele klus. Daarnaast verkocht ze wat zoetelarij en een hartversterkertje. Op Fort Altena kunt u met haar op stap en horen, zien en proeven hoe het leven op de forten anno 1880 was. Tijdens de rondleiding krijgt u een versnapering aangeboden.

De speciale rondleidingen zijn op 18 december, 22 januari en 4 maart. Aanvang om 14.00 uur. De kosten per deelnemer zijn € 6,00. Het minimum aantal deelnemers voor de rondleiding is 8 en maximaal 20. Aanmelden vooraf is verplicht, dat kan tot uiterlijk een dag voor de rondleiding per mail via hanviskie@gmail.com of via 06-54733819.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl