Persoon te water bij Merwedebrug Sleeuwijk

Foto: Redactie
12 december 2022, 22:56
Verlopen

SLEEUWIJK - Op de Boven-Merwede bij Sleeuwijk hebben reddingswerkers van de KNRM en de brandweer maandagavond met boten gevaren na de melding dat daar iemand in het water zou liggen.

De politie werd maandag rond 19.30 uur over de situatie gewaarschuwd, waarna agenten een kijkje bij het water gingen nemen. De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij in Dordrecht werd ingeschakeld. Daarnaast doken ook duikers van de brandweer van Dordrecht en de veiligheidsregio Midden-West-Brabant in het water.

Een traumahelikopter cirkelde over de Boven-Merwede en landde daarna aan de Buiten de Waterpoort in Gorinchem. Ook ging een ambulance ter plaatse. Dinsdagochtend meldde politie dat de zoektocht bij Sleeuwijk te maken had met een zelfdoding.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl