Muziekproject AardeWerk brengt eerste single uit

Foto: Ruben Romijn
13 december 2022, 18:05
Verlopen

VEEN - Het muziekproject 'AardeWerk' met o.a. Elisa Krijgsman en Jan Willem van Delft lanceert zijn debuutsingle. Componist en initiatiefnemer van het project is Ruben Romijn, wiens Nederlandstalige liedjes vertolkt worden door bekende christelijke artiesten.

Als het aan Romijn ligt krijgt dit project nog een flink vervolg. Hij hoopt via een crowdfundingsactie een volledig conceptalbum te realiseren met de naam “Scherven voor de Eeuwigheid”. Het album van tien liedjes, waarvan de single “In Wezen” het startschot vormt, moet voorzien worden van artwork en Bijbelse overdenkingen en uiteindelijk als een mediaboek worden uitgegeven.

De debuutsingle is vanaf 15 december te beluisteren via de gebruikelijke streamingplatforms. Voor meer informatie is er de website www.projectaardewerk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl