Recordregen voor jonge Biesboschzwemmers

Foto: Archief
13 december 2022, 18:06
Verlopen

WERKENDAM - De derde gecombineerde minioren- en limietwedstrijd bracht de Biesboschzwemmers naar Oosterhout. Daar wisten de 13 minioren en 9 junioren- en jeugdzwemmers een stortvloed aan ereplaatsen en persoonlijke records te scoren.

Bij de minioren werden er elf eerste plaatsen, zeven tweede en negen derde plaatsen behaald. Bij de limietwedstrijd werden er drie limieten gezwommen voor de Brabantse Winter Kampioenschappen die in Eindhoven gehouden gaan worden. In totaal werden er bijna 40 persoonlijke records gezwommen.

Biesboschzwemmer Lars de Kooter deed ook nog mee aan de Nederlandse Junioren Kampioenschappen korte baan 2022 in Eindhoven, waar hij op de 100, 200 en 400 wissel- en vrije slag zijn tijden wist aan te scherpen. Binnenkort staan de clubkampioenschappen in Andel op het programma en daarnaast zal De Kooter ook nog verschijnen op de 1500 meter vrije slag tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Den Haag.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl