Laatste weekend Pop-Up store in Almkerk

Foto: Aangeleverd
14 december 2022, 17:49
Verlopen

ALMKERK - De Pop-Up store in Voorhuis Bierbrouwerij de Magistraat in Almkerk heeft al een aantal mooie weekenden achter de rug met veel verraste bezoekers die hun ogen uitkeken naar alles wat er bij hen te zien is.

Kerstdecoraties, kransen, kandelaren, bonbons, kunst, kleding en meer. Mensen die zelf willen komen kijken en de verhalen willen horen, zijn van harte welkom. Het laatste weekend dat ze open zijn is 15 tot en met 17 december.

Op donderdag zijn ze open van 15.00 tot 19.00 uur, op vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur. Het adres is Kruisstraat 16 in Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl