Oud-wethouder van Heusden Mart van der Poel aan de slag in Altena

Foto: Archief
14 december 2022, 18:02
Verlopen

ALTENA - Oud-wethouder van Heusden Mart van der Poel gaat aan de slag in Altena. Hij wordt bestuursadviseur.

Het betreft voor de gemeente Altena een nieuwe functie waarin hij de wethouders Hans Tanis en  Wendy van Ooijen gaat ondersteunen, bewaken dat toezeggingen worden nagekomen en gevraagd en ongevraagd van adviezen voorzien. Volgens Van der Poel hangt de invulling van de functie ook af van wat de wethouders zelf willen.

Mart van der Poel was dertien jaar wethouder in Heusden. Vier jaar voor GroenLinks, vanaf 2013 voor lokale partij Heusden één. Tussen die twee periodes in was hij drie jaar raadslid voor GroenLinks. Vanaf 1 januari begint hij in zijn functie in Altena. Ook voor de andere wethouders komt er een bestuursdaviseur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl