Zorgen bij SGP Altena over parkeercapaciteit in centrum Werkendam

Foto: Sander van Strien
14 december 2022, 18:18
Verlopen

WERKENDAM - SGP Altena maakt zich zorgen over de parkeercapaciteit in het centrum van Werkendam.

Met het omvormen van vastgoed naar de woningen lijkt volgens de partij de parkeervoorzieningen steeds meer in het gedrang te komen, terwijl het tekort aan parkeerplaatsen in het centrumgebied al een probleem is.

De partij geeft ook een aantal voorbeelden waarbij er bij nieuwe appartementen of woningen te weinig parkeerplaatsen worden gerealiseerd dan het beleid voorschrijft. Dat komt volgens de SGP omdat bij de herbestemming de parkeerplekken worden toegekend volgens de vorige bestemming. Daarmee ontstaat er een tekort in een gebied waar op de drukke winkel- en marktdagen al onvoldoende parkeerplaatsen zijn, aldus de partij.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl